Vem är din pinsamma crush?
Startade ett sånt roligt inlägg på instagram där jag frågade mina följare om deras pisamma crushar. Det utgick från en diskussion mellan mig och de andra två glädjeflickorna Lisa och Hanna som uppenbarligen inte vet whats good liksom. 
 
 
 
 
Hallå Macron är väl en jävla hunk? Och BOB, hallå hörrni vi gillar väl bad boys som sagt hehehehe. (Och snälla, vi vet ju alla varför jag valde att kalla mig Lady DAHMER och inte Lady Kemper eller Lady Manson liksom) 
 
Skönt att höra att jag inte var den enda som var typ dödligt kär i Robin Hood som barn. Alltså räven. Vad trodde ni? 
 
 
 
Kul att nån ba "Wells är sjukast!" efter att ha läst andras svar. 
 
Jag var också kär i Robert Wells som barn. Han kom till min skola och spelade piano och delade ut idolbilder med autograf. Oj oj oj liksom.
ellen

Joo Macron är skitsnygg:) Annars tycker jag av dagens kändisar att Joel Kinnamon är för snygg för sitt eget bästa..

Gamla pinsamma "kärlekar" från old times: karaktären David i Beverly Hills, Niklas Strömstedt och Sully från Dr Quinn.

Soffan

Jag har ju sedan länge haft en stående crush på Severus Snape (mao Alan Rickman i full Snape-klädnad), såatte....

Christina - Hudiksvall

Uhhh, jag håller med Soffan här ovanför, Snape får hjärtat att fladdra lite extra. Har alltid gillat skurkarna i alla filmer. Som typ Rutger Hauer (yum, yum) eller Patrick Kilpatrick.. Lite pinsamt alltså

Loanne

När jag var 5-6 år: Lennart Swahn! 🙈 Han med John Blund i tv-programmet Halvsju, om någon är tillräckligt gammal för att minnas...

Svar: HAHAHAHAHA
Lady Dahmer

Caroline

haha åhhh jaaaa Robin Hood är het!!!! Dessutom var jag riktigt kär i Simba (det tecknade lejonet alltså). Speciellt när han blir ett ungt vuxenlejon och sjunger tillsammans med Timon och Pumba. Var väl typ 5 år.

Vad gäller pinsamma vuxencrush nu så är jag lite kär i Aaron från Geordie shore..........

Madde

Spike från tv serien Buffy, det bakåtslickade blonda håret. Suck!!!

Lena

Mats i The Boppers var min stora kärlek i åttaårsåldern. Det är inget jag talar högt om idag ;)

Nemo

De mest konstigaste jag har är väl Disneykaraktärer... som Robin Hood (räven) och Simba (lejonet) och senare Kovu (lejon, senare Simbas svärson). Hade en grej för lejon?? Nu för tiden så har jag nog ingen som räknas som pinsam... tror inte ens Justin Tredau räknas in i den kategorin.

Svar: Simba är ju en hunk!
Lady Dahmer

Therese

Jag tror jag får säga Hillary Clinton..haha.

Panna

(film) Harry Potter...I af efter "Goblet of fire" Jag har fortfarande en grej för Daniel Radcliff efter det....ojojoj...

Hanna

Det tar lite att erkänna, men Carl Bildt är min eviga crush. Från tio års ålder, och passionen brinner lika het nu 33 år gammal. :(

Jag<3peter

Peter Jöback! Hans ögon är som sammet! Jag misstänker att det kommer från att han gjorde svenska rösten till Aladdin, som jag älskade som barn. Plus att han är en jäkla pudding

Maria

Åh Sully från dr Quinn! Hade jag glömt❤️

Snna

Jag har nog värsta alla kategorier. E-type...🙈

Ellen

Haha Carl Bildt!!??!! har så svårt att relatera ;)

Lilla Jonna

Var såååå kär i Lasse Kronér som liten; han var så himla söt i sina Converse till fracken när han var med i Triple n Touch!

F

Var också SÅ KÄR i Robin Hood räven 😂 Han är fortfarande het ju

Svar: Men eller hur?! Så jävla sexy. Eller nej, foxy! 😻😁
Lady Dahmer

Maria

Hahaa guuud så kul dett var! Som några skrivit redan (no youre not alone) så...
Niklas Strömstedt
E-Type
Sully från Dr Quinn.
Var även otroligt kär i Chavez från Young Guns. 10 år gammal liksom!

Matilda

Jag var också kär i robin Hood räven. Och även aladdin, jättekär i aladdin. Jag hade ett örngott med aladdin och jasmine på ena sidan och raija på andra sidan, jag var asrädd för raija (som inte ser ett dugg läskig ut, jag har kvar örngottet) och kunde inte sova med den sidan uppe men tyckte det var jobbigt att sova på aladdin ocg jasmine sidan eftersom dom såg så kära ut och jag var jätteavundsjuk på jasmine för att aladdin tittade kärt på henne. Lösningen brukade vara att ha huvudet på jasmine så jag inte såg henne men kunde titta på aladdin. Har fortfarande en liten crush pö aladdin faktiskt. Men han är ihopnlandad med Peter jöback kumera. Dom är ju ändå typ samma person.

Helen

Men hallå! Richard Gere då? :)

Svar: nej!
Lady Dahmer

Elysia

På senare år
Captain Sean Renard från Grimm. Polischef, prins och övernaturligt väsen, vad kan en kvinna mer begära. ;-)
Cara Mason från Legend of the Seeker, femme fatale i läderdräkt, yes mistress! (Varför nöja sig med bara bad boys, när det även finns bad girls.)

I verkligheten föredrar jag mer fredliga människor.


Svar: haha ja sean renard! han är ju liksom lite evil också. very sexy.
Lady Dahmer

Milly

Alan Rickman när han spelade sheriffen i Robin Hood-prince of thieves (den där Kevin Costner spelar Robin)!!! Jag tror att mitt då ca 11-12-åriga jag aldrig hade sett något sexigare. Och ganska kort därefter såg jag Twin Peaks och blev otroligt förälskad i agent Cooper. När Kyle Mclachlan långt efter det dök upp i Desperate housewives blev jag mäkta besviken och hade lite svårt att relatera till mitt yngre jag faktiskt...

Karin

Men hallå, Henrik i Voxpop då?!? Min cruch i alla år han hade programmet. Sååå snygg med de där färgade topparna i spikesen (i efterhand, knasigaste modet men minns att många körde hårt på det)

Elysia

Caras jobb är som vakt, soldat och torterare med hjälp av magiska krafter.

Emma

Jag har en ständig kåt-crush på Stellan Skarsgård. Jag har livliga och erotiska fantasier om honom. Det är nåt med hans blick och röst. Jag skulle tacka nej till alla hans vuxna söner för honom.

Carl Bildt-Hanna

Åhh Voxpop-Henrik!!! (Ja - min smak är...eklektisk)

Elina

Haha vet inte om nån annan vet vem detta är men en karaktär från ett barnprogram som jag inte kommer ihåg namnet på, Doktor Kosmos?! Honom hade jag en crush på i fyran😂 Han hade grön kostym och en kastrull(?!) på huvudet kommer jag ihåg...

M

Clownen Manne!
Helt magnetisk ju. Träffade honom på Konsum, han hade pyttelite clownsmink utsmetat i ena mungipan, och jag bara såg på honom och sa: jag älskar dig, clownen Manne!
Han log och sa tack och gick vidare.
Jag fick hjärtklappning och kunde inte röra mig ut fläcken på flera minuter.. Och alltså, jag var vuxen när detta hände.

Svar: asså hahahahaha detta tar fan priset
Lady Dahmer

Binki

HETAST är Jeff Goldblum i "Flugan", när har börjar bli sådär lite flugkåt...

Emmy

Trodde jag var ensam om att älska Robin Hood. Min första STORA kärlek när jag var typ 5. Annars tyckte jag Rolf Lassgård var jättehet när han var tjock. Nu not so much.

Kristin

Min första stora crush som barn var John Lennon. Jag minns hur ledsen och ARG jag blev när pappa berättade att han dog sju år innan jag föddes.
Men jag var även kär i McGyver och Prins Carl-Philip. Spännande kombo ändå..

Linda

Kan skriva upp mig på McGyver, Sully och Spike men tycker inte dom är pinsamma ;)

Ida Marie

Jacob Hård när jag var yngre *jag dör av pinsamhet*. Han gjorde även rösten till Bo A Orm i Zoo-olympiaden, en tecknad serie som Lilla Sportspegeln brukade avsluta sitt program med. Måste varit i andra halvan av 1990-talet.

Macron är het! Han blir bara hetare av att han verkar vara henne trogen alla dessa år. (I övrigt känner jag mest wtf över hela den historien!)

Jonna

Alexander Lukas..... (världens douchebag ju?) och Robin Hood, räven.

Hanna

Jag var såååå kär i Gunde Svahn! Hade en utklippt bild från typ expressen som jag pussade sönder. När den inte pussades på låg den heligt under min kudde.

Ida L

Gunde Svahn här också 🙈 När han var programledare för Fångarna på fortet...

Johanna

Sångaren i bandet arvingarna. Minns inte vad han heter. Och samtliga killar i New kids on the block.

anna

jason biggs i american pie man vill ju hjälpa stackarn hahahahah

Ingrid

Hahaha, jag var också kär i Robin Hood, Robert Wells och McGyver!

Ingrid

Åhh, och såklart my sexual awakeing, Luke i Familjen Machahan!!! Hujeda mig

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog