Lady Dahmer

Kan Lamotte så kan jag!
 
Då var det dags igen.
 
Tycker man om det jag gör så kan man stötta mig genom att swisha en slant eller två till: 
 
👉🏼 0736815778 👈🏼
 
Vad är det Lamotte säger? "Stöd oberoende journalistik"? Aja men då ska jag inte vara sämre: stöd oberoende gnäll eller nej förlåt, oberoende norm- och samhällskritik. Nä men skämt åsido. 
 
Det här är såklart helt frivilligt och jag kommer inte sluta blogga annars men det kommer rent krasst ge mig mer frihet, mer självständighet, mer trygghet. Ett fuck-you-kapital som är mitt. Det kommer också hjälpa mig hålla det redaktionella materialet på alla mina plattformar fritt från reklam och spons samt möjliggöra att jag kan fortsätta med det jag gör lite längre! 
 
Kanske använder jag pengarna till nåt viktigt. Konstmaterial definitivt. Jag behöver en krona på en tand och jag villhöver spara till en tatuering. Kanske köper jag en till växt? Eller så köper jag tio påsar gifflar. Vem vet?!
 
PS. Jag kommer givetvis deklarera varenda liten krona och betala skatt som alla andra! 
Linnea

Blir den bilden nästa målning? ;) <3 (och kommer självklart swisha en slant)

Chs

Haha, bilden gjorde mig glad i hela kroppen! Så jäkla skön. <3 Ska självklart swisha en slant!

Elin

Hej hej :)
Detta är inte alls relaterat till inlägget. . Men swishar gärna oxå en slant :) (måste bara skaffa swish först)

låg och googlade igår efter Tjejgrupper eller något liknande i Stockholm. Men hittade inget. Jag har tänkt på det förut att det skulle vara så skönt att ha någonstans att vända sig och prata med andra kvinnor om hur det är att leva med en man, och alla andra problem man kan ha. Vi är nog många som är feminister och lever i heterosexuella förhållanden. .. jag kan ibland tänka att det vore så skönt att ha någonstans att gå där man kan prata med bara kvinnor. Men jag har inte hittat något sådant, det som finns är tjejgrupper för ungdomar typ.

Tänkte därför efterfråga om du möjligtvis vet om någon förening eller liknande för bara kvinnor? (Såklart inte bara heterosexuella kvinnor).

Anonym

Elin: du har ju feminister söker vänner på En?

Anonym

Feminister söker vänner, grupper på facebook

L

Ok, jag betalar, men om du köper något annat än gifflar så kommer jag att bli skitförbannad. ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog