Jag vet inte
De senaste dagarna har varit … kaotiska. Ni som följer mig på instagram vet ju att det handlat om att den gamla debatten om att LD är rasist/transfob har kommit upp. Den gör det regelbundet. Oftast i förbifarten, nån som skriver nåt positivt om mig och nån som protesterar och berättar att jag är problematisk.
 
Men ibland, som nu, så går det lite längre och en grupp människor använder den gamla kritiken mot mig som ett verktyg för att … enligt utsago från personerna denna gång: Bevisa för alla att jag är rasist och transfob,  ”krossa” mig. Och ”starta krig”. (deras ord alltså) Och så blossar det upp ordentligt och massvis med folk blir engagerade. Och då reagerar och agerar jag. Mest i affekt men också för att jag känner mig tvungen att mota det i grind. Jag vet inte hur jag ska bemöta det. 
 
I efterhand, efter detta som liksom bara blev mer konflikt och mer skit så känner jag att jag borde ha hanterat det annorlunda. Detta var inte alls vad jag ville. Och just nu vet jag inte vad jag ska göra eller hur jag ska gå vidare, därav min tystnad. Ska jag fortsätta som om inget har hänt liksom? Kritiken är ju befogad.
 
Men vad gör jag med det, nu? Vad förväntas av mig? 
 
Jag vet inte. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog